Bij ons eten

Je kunt gewoon bij ons aanschuiven om te genieten van jouw stoofgerecht. Je vindt ons aan de Capucijnenstraat 36a in Maastricht. Onze keuken is geopend van 17.00 tot 21.00 uur van dinsdag tot en met zondag.

Bestellen

Bestellen bij Stoof kan alleen via deze website. Maak op je gemak een keuze uit de verschillende stoverij opties. De handige bestelmodule leidt je door alle stappen. Afrekenen kan alleen via de betaalmodule op de website. Bestellen kan tot 16.45 voor levering in de eerste bestelronde, en tot 18.15 voor levering in de tweede bestelronde.

Heb je een afwijkende bestelling of een vraag, mail die dan naar info@stoofmaastricht.nl

Bezorgen of afhalen

Stoof bezorgt van dinsdag tot en met zondag binnen de gemeente Maastricht. Hiervoor rijden we twee bezorgrondes: tussen 17.00 en 18.30, en tussen 18.30 en 20.00. Bij het afrekenen van je bestelling geef je aan in welke bestelronde je jouw bestelling wilt ontvangen. Bestellingen voor maandag worden op zondag geleverd. Stoofgerechten worden, milieuvriendelijk verpakt, koud bij jou geleverd. Opwarmen kan eenvoudig in een pan, de oven of de magnetron. De verpakking is magnetronbestendig.
Zelf je bestelling bij ons afhalen kan natuurlijk ook.