Dan doe je het niet slecht (is de bescheiden maar trotse mening van Stoof). Reden temeer om ook eens zo’n lekkere maaltijd van Stoof te bestellen, om te laten bezorgen of om af te halen. En weet je wat? Je krijgt er een kortingsbon van €10 bij. In te wisselen bij ieder restaurant aangesloten ...bij Thuisbezorgd. Stoof zegt: Doen!

Zo, onze vakantie zit erop. Het was supergezellig maar ook leuk om weer aan get werk te kunnen. Vanavond even opstarten met Thuisbezorgd, maar je bent ook welkom om ff lekker te komen borrelen. Vanaf morgen kun je ook weer komen eten bij bij Stoof Maastricht . Wel even reserveren graag in verband ...met krappe bezetting personeel.

Wij gaan lekker op vakantie en nemen die gast van Stoof Maastricht mee naar de Ardeche. Dat vind hij helemaal niet zo vervelend en dus is Stoof gesloten van 1 augustus tot en met 18 augustus. We wensen iedereen een fijne vakantie en hopelijk tot snel.
Groetjes Lidewij, Tijmen en John

Combineer onze stoven met heerlijk oerbrood, pasta of rijst! Kijk op www.stoofmaastricht.nl en maak jou eigen favoriete combi! Bv onze Pollo alla cacciatora met pasta; Pollo cacciatora staat voor kip bereid op de wijze waarop Italiaanse jagers dit vroeger deden. Heerlijke stoofpot van zacht ...kippendijvlees gegaard in een rode wijn-pommodori saus, met olijven en champignons.

Iets met 2 violen en een trommel🤔 Zo kunnen jullie ons nog makkelijker vinden op de Capucijnenstraat 36! Maar ook natuurlijk op www.stoofmaastricht.nl

Oeoeo wat lekker weer! Een Italiaanse stoverij van kipfilet en spekreepjes. Gaargeprutteld in een rijkgevulde passata di pommodoro met venkel, wortel, uien en diverse kruiden. Geserveerd met verse Pappardelle pasta!